Familiealbum

 

 

Når man er en stjerne på grønsværen, må man også have en stjerne på køleren.

 

Fodboldspilleren Pelé ved sin Mercedes 280 omkring 1971

 

 

   
 

Selv om gutterne fra The Beatles var velhavende nok til at være flot kørende, havde the Fab Four alle valgt at den daglige kørsel bl.a. til og fra pladestudiet i Abbey Road skulle ske i en Mini.

 

 

Har du billeder liggende hjemme i skuffen fra den tid der for længst er svunden med billeder af biler af årgang dengang, vil Dansk Bilagentur blive glade for at kunne vise bilerne som man kørte i i gamle dage.

 

Husker du den gang i 1964, hvor din Far skulle ud og erobre verden, og derfor købte både en Folkevogn og en lille campingvogn?

 

Grinede du også til pinseskovturen i 1966, da tante Gerda troppede op med sit seneste skøre påfund – en Toyota Corolla…Og er grinet efterhånden stivnet 112%?

 

Nå ja, der var jo den glade skoletid i Maribo, hvor frk. Jensen som den eneste af lærerne i 1937 parkerede en bil foran porten – var i øvrigt ikke en Austin hun havde?

 

Har du stadig billedet af Farmor, der i 1948 stolt viser familiens nye Ford V8 frem – anskaffet på en af de sjældne indkøbstilladelser?

 

Har du for resten nogensinde forstået, hvad det var der gjorde at ræverøde fætter Svend mente at østtyske Wartburg  var det eneste rigtigt – selv efter murens fald…Den kunne jo aldrig starte?

 

Fik I nogensinde fotograferet oldefar, da han vandt hovedgevinsten i lotteriet – en Ford A i 1928?

 

Fik du det altid dårligt når jeres nabo hver morgen i 1956 startede den aparte Saab 93 med to-takts motor. Jo – man kunne høre når den kom…og lugte når den havde været der?

 

Jo. Der er masser af glade minder med bilerne i Danmark i tidens løb. Lad nogle flere få glæde af bilerne i tidstypiske omgivelser. Send dine billeder om oplysning om mærke, model og årgang til:

 

dansk@bilagentur.dk